Hoe professionele webhosting selecteren

Het kiezen van een professionele Hosting bedrijf begin vanaf het start off van uw on-line bedrijf is zeer belangrijk voor het succes van uw site of Site. 10 eerste, dit is omdat web hosting bedrijf is een belangrijke variable op de algemene gebruikerservaring op uw blog of Site. Ten tweede, mocht uw internet hosting company incompetent u zou kunnen worden geconfronteerd achieved problemen om uw web site of website te verplaatsen naar een ander internet hosting bedrijf.

Hieronder staan five merchandise die u moet overwegen bij het selecteren van professionele webhosting:

one. Betrouwbaarheid: betrouwbaarheid is de belangrijkste variable bij het kiezen van een hosting provider. Veel mensen maken hun beslissing gebaseerd op de aangeboden schijfruimte en bandbreedte. Ja, de twee factoren zijn belangrijk, maar het is niet zo belangrijk, tenzij je een zeer populaire website.

Als beginner zul je nauwelijks gebruik maken van zelfs 10% van de bandbreedte op de meeste web hosting pakket. Dus, de belangrijkste functie die je moet kijken is de betrouwbaarheid van de host (dat wil zeggen De snelheid van de servers en de uptime).

Een ander punt dat u moet overwegen is zodra uw on line bedrijf groeit, moet u meer functie van uw bestaande web hosting bedrijf. Maar als u niet goed te kiezen, uw bestaande web hosting bedrijf kan niet in staat om uw verwachting te voldoen.

Het veranderen van hostingbedrijf is niet eenvoudig zoals het zegt. Dus kies zorgvuldig en altijd op zoek naar web hosting bedrijf dat meerdere pakketten voor alle niveau van de gebruiker heeft.

two. Onderzoek: Dit is iets wat ik u aanmoedigen om te doen. Gebruik zoekmachine zoals Google om andere mensen see te verzamelen om ervoor te zorgen dat de betrouwbaarheid van de verschillende webhosting. On the internet forum zoals Hosting chat is een van de plaats die u moet bezoeken.

three. Wees voorzichtig achieved meer dan verkopers: veel Net host bedrijf willen bieden veel Gigabytes aan schijfruimte en bandbreedte, furthermore onbeperkt domein en de kosten zijn minder dan $6,00 per maand. Het is inderdaad een zeer goed aanbod. Mensen zullen normaal gesproken te popelen om zich aan te melden met dit web hosting bedrijf. Maar als je goed nadenkt, zijn deze web hosting bedrijven duidelijk overselling en ze zijn niet in staat om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen.

Tegelijkertijd moet u betalen voor een jaar of twee jaar abonnementskosten. U kunt niet maandelijks betalen, hoewel in hun promotie zetten ze minder dan $six,00 maandelijks, maar in werkelijkheid moet u zich abonneren Webhosting voor een jaar of twee jaar. Het nadeel is dat je hun provider het hele jaar moet gebruiken, ook al voldoet hun provider niet aan je verwachtingen. Altijd op zoek naar professionele Hosting bedrijf dat redelijke SPECIFICATIES biedt.

4. Controleer de help support: u kunt de help support van Hosting bedrijf controleren voordat u zich aanmeldt. U kunt controleren door het verzenden van e-mail naar de product sales help en controleren hoe snel ze antwoorden. U kunt ook bellen om te controleren hoe vriendelijk ze zijn en welk niveau van technische kennis de operator heeft. Uiteraard als een bedrijf een slechte klantenservice afdeling heeft, kunnen we verwachten dat de andere delen van het bedrijf dezelfde prestaties zullen hebben.

five. Vermijd lage prijs: als u wilt ervoor zorgen dat uw Web page of blog site stabiel, moet u investeren wat geld in een goede professionele Internet hosting bedrijf. Merk op dat ik niet zeg dat je vanaf het start off een committed server krijgt, maar in werkelijkheid als je een betrouwbare en snelle supplier wilt, moet je maandelijks van $10 tot $twenty betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *